Pa de Motlle amb Thermomix

Pa de Motlle amb Thermomix

Pa de Motlle amb Thermomix

Si us agrada preparar tot a casa, amb aquesta recepta fins el pa serà casolà. Pa de Motlle amb Thermomix.

Així sorprendrà els seus amb uns deliciosos entrepans de pa casolà.

Pa de Motlle amb Thermomix
Pa de Motlle amb Thermomix

Ingredients per fer Pa de Motlle amb Thermomix

450 grams de farina
20 grams de llevat premsat o hidrofilizada
40 grams de mantega
125 grams d’aigua gelada (com més freda millor)
125 grams de llet (també molt freda)
1 mica de sal
1 culleradeta de sucre

Elaboració de Pa de Motlle amb Thermomix

Col·loqui poc a poc els ingredients al vas de la thermomix, començant amb l’aigua, després la llet, sal, sucre i finalment 25 grams de mantega, si el tipus de llevat per a ser utilitzades és seca, la pot afegir a aquest pas programi.
2 minuts / Temperatura 40 ° / Velocitat 1

Quan estiguin incorporat aquests ingredients aboqui el llevat (en cas de ser llevat de pasta o premsada), programi.
1 minut / Velocitat progressiva 3-4

Immediatament afegiu la farina i a pastar, programi.
3 minuts / Velocitat espiga

Amb aquesta barreja obtindrà una suau i estupenda massa que haurà de deixar reposar i llevar per espai d’1 hora o 1 hora 30 minuts.

És ideal deixar-la reposar en el mateix motlle de pa on es va a enfornar. Però abans de posar la massa al forn, greixatge amb la resta de la mantega tot el motlle.

Introduïu la massa, i tapi amb un drap de cuina net. Recordeu que aquesta massa al llevar duplicarà o triplicarà el seu volum de manera que el drap de cuina pot pegar-se. Per a això pot col·locar alguns envasos o suports més alts que el motlle i col·locar per damunt en drap i així la massa quan lleu no s’enganxi del drap.

Un cop passat el temps de repòs i la massa ha levado, pot pintar la part de dalt amb una mica de llet i ja és moment per posar-la a enfornar.

El forn ha d’estar a 180 ° C o 200 ° C, tot depèn de la intensitat, introdueixi el motlle, cobreixi’l amb paper d’alumini i fornegeu per 20 – 30 minuts, de la mateixa manera dependrà de la intensitat del forn.

Ha d’anar verificant perquè el pa no es cremi. En faltar uns 10 minuts, traieu el paper d’alumini i continuï l’enfornat.

Comproveu que estigui llest, si està daurat per sobre i en donar uns copets a la superfície soni buit.

Ja amb aquest pa de motlle completament casolà, pot lluir-se i fer rics entrepans.

Espero us hagi agradat. No oblideu deixar els vostres comentaris i Fins la propera recepta!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *